طراحی دیوار سبز
Green Wall Design
دیوار سبز یا گرین وال، به فضای سبزی گفته میشود که به صورت عمودی بر روی یک دیوار شکل میگیرد. این دیوارها از ایدههای نوین و جذاب جهت تزئین دیوارهای ساده هستند و به زیباتر و سرسبز شدن محیط کمک زیادی میکنند. ساخت و اجرای دیوار سبز به طراح و سازنده حرفهای دارد. با کمک یک تیم تخصصی میتوان بهترین دیوار سبز را در فضای مورد نظر اجرا کرده و فضا را به یک محیط سبز و زیبا تبدیل کرد.
دیوار سبز مصنوعی
کارفرمایان در زمان سفارش دیوار سبز با دو گزینه مصنوعی و طبیعی مواجه میشوند. منظور از دیوار سبز مصنوعی، دیواری است که در آن به جای گیاهان طبیعی از گیاهان مصنوعی استفاده میشود. این نوع گرین وال نیازی به هیچگونه هزینه برای نگهداری و آبیاری ندارد. برای ساخت و اجرای آن هم به متریال و تجهیزات زیادی نیاز نبوده و از این طریق هزینه طراحی و ساخت گرین وال کاهش مییابد. دیوار سبز مصنوعی را میتوان با گل و گیاهان متنوع در رنگهای خاص طراحی و اجرا کرد.
فیلد های "*" اجباری هستند
دیوار سبز طبیعی
دیوار سبز طبیعی شامل گل و گیاهان طبیعی است و به سیستم آبیاری و تغذیه نیاز دارد. برای همین نگهداری از آنها به هزینه و زمان نیاز دارد. وجود گل و گیاهان طبیعی در گرین وال طبیعی سبب افزایش حس نشاط و سرزندگی در محیط شده و فضای سبز زیبایی را در محوطه داخلی یا خارجی ساختمان ایجاد میکند. از گیاهان مناسب دیوار سبز طبیعی میتوان به پتوس، شفلرا، آنتوریوم، کروتون، سرخس و خزه اشاره کرد.
دیوار سبز داخلی
گرین وال داخلی در داخل ساختمان و فضای بسته ایجاد میشود. برای همین طراحی آن کمی با طراحی دیوار سبز خارجی متفاوت است. در اجرای دیوار سبز داخلی میتوان از گیاهان طبیعی یا مصنوعی استفاده کرد. در صورت استفاده از گیاهان طبیعی باید به راهاندازی سیستم آبیاری اتوماتیک و سیستم قطعکن آبرسان اتوماتیک توجه شود. گیاهان گرین وال داخلی باید با توجه به دمای داخلی محیط انتخاب شوند تا برای مدت زمان بیشتری عمر کنند.
دیوار سبز خارجی
گرین وال خارجی در فضای باز و محوطه ساختمان اجرا میشود. در طراحی این دیوار سبز، یکپارچه بودن سیستم زیر ساخت بسیار مهم است. همچنین این دیوارها به سیستم آبیاری هوشمند نیاز دارند تا بتوان تمام بخشهای آن، خصوصا بخشهای بالا و دسترسیناپذیر را آبیاری کرد. در اجرای دیوار سبز خارجی معمولا از گیاهان با میزان رشد بالا استفاده میشود. با استفاده از گیاهان طبیعی بر روی گرین وال میتوان به بهبود کیفیت هوا کمک کرده و سبب افزایش تولید اکسیژن و دلپذیرتر شدن هوای محیط شد.
دیوار سبز نمد پلیمری:
گرین وال نمد پلیمری شامل پارچههای نمدی ساخته شده از پلیمر است. این دیوار به صورت جیبهای زیر هم ساخته شده و آبیاری آنها از جیب اول تا آخر صورت میگیرد.
دیوار سبز مدولار:
این سازههای فلزی هم میتوانند بر روی دیوار و هم به صورت مستقل از دیوار اجرا گردند. بر روی این سازه فلزی گیاهان به صورت دلخواه قرار داده شده و کل دیوار را پوشش میدهند.
دیوار سبز هیدروپونیک:
این دیوار سبز از جدیدترین انواع گرین وال است که بسیار سبک و زیبا بوده و به هیچ تعمیر یا تعویضی نیاز ندارد.
دیوار سبز کابلی:
از دیگر انواع دیوار سبز باید به گرین وال کابلی اشاره کرد که تنها مناسب گیاهان رونده است و به عنوان تکیهگاهی برای رشد این گیاهان عمل میکند. دیوار سبز کابلی شامل یک سری توپیهای فولادی است که عبور کابل از طریق آنها امکانپذیر است. توپیها به کمک پیچ به دیوار وصل شده و فشار بر روی کابل را کاهش میدهند.
دیوار سبز شبکهای:
این نوع گرین وال از خانواده دیوار سبز کابلی بوده و مناسب رشد گیاهان بالارونده و پر شاخ و برگ است.
هزینه طراحی دیوار سبز
هزینه طراحی و اجرای دیوار سبز به عوامل متعددی بستگی دارد. مهمترین فاکتور در این زمینه، نوع دیوار سبز است. قیمت دیوار سبز طبیعی با قیمت دیوار سبز مصنوعی تفاوت بسیار زیادی دارد و اغلب بالاتر است. نوع و نحوه اجرای دیوار سبز، وسعت دیوار سبز، موقعیت پروژه و تخصص تیم طراحی نیز بر روی هزینه گرین وال تاثیر دارد. برای همین جهت اطلاع از هزینه دقیق این کار بهتر است با متخصصان شرکت ارم تهران تماس حاصل فرمایید.
طراحی و اجرای دیوار سبز با ارم تهران
طراحی و اجرای دیوار سبز همچون هر کار دیگری به تخصص و مهارت نیاز دارد. با اینکه طراحی و نصب گرین وال کار سخت و پیچیدهای نمیباشد، اما بهتر است این کار به افراد متخصص واگذار شود. در طراحی و اجرای گرین وال نیاز به توجه به نکات و قوانینی است که رعایت آنها سبب طراحی اصولی دیوار سبز میشود. تیم ارم تهران با برخورداری از افراد متخصص آماده اجرای انواع دیوار سبز در نقاط مختلفی از جمله حیاط، تراس، بالکن، لابی ساختمان و غیره است.